У львівському парку пенсіонери викопують для себе крокуси. Про це розповіли місцеві мешканці, які стали свідками свавілля.

“Стала свідком неприємної ситуації. Старше покоління викопує цибулини крокусів з метою “посадити в себе на дачі”. Люди, та одумайтесь. Якщо кожен прийде з пакетом за цибульками, то з цієї краси нічого не залишиться”, — написала свідок неприємної ситуації Христина Трач.

У коментарях львів’яни неабияк обурилися через поведінку бабусь.

«Пільговий проїзд відмінили... так то катались туди-назад, а тепер жити скучно, і взялися за квіти», «Дно пробите, гидко», «Треба штраф за таке, хоча б 10 тисяч гривень, більше не захочуть красти квіти», - сердяться містяни.

«Радянська звичка брати те, що криво лежить», «Блін, та там тих квітів, ну кілька квадратних метрів. Дичь радянська, ніяких цінностей не зберегли і нічого не навчать, і не передадуть», «Хай штафують. То не пенсіонери, то паразити», «От воно - наслєдіє совка у всій красі», «Я сама - старша людина, але за таке треба трусити, до парків добралися – ганьба», - лютують люди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Та вони рвуть і на базарі торгують», «А потім на базарі продавати будуть. Що ви за люди? Нищити таку красу. Треба було викликати поліцію. Нехай би штрафи оплатили. Нехай і мізерний, але то була би наука», «От свині – старушки, по кишені вдарити і заставити купити, і цілу поляну засадити, тоді не піде більше красти, а буде сотого попереджати», - додають городяни.

Додамо, що крокуси - червонокнижний вид, і штраф за кожну пошкоджену квітку сягає мінімальної зарплати.

Нагадаємо, раніше У Харкові "прокинулися" проліски

Як повідомляє портал «Знай.uа» Найстаріший " львів'янин "відсвяткував 150-річчя -" живий пам'ятник!"