У Львові розпочали збір коштів на гостинці, які передадуть на передову, аби привітати українських захисників із Великоднем.

Автори ініціативи - капела "Дударик", Гарнізонний храм Петра і Павла та Будинок офіцерів. На Facebook-сторінці капели просять усіх небайдужих долучитися до проекту: потрібна фінансова підтримка і короткі листи з побажанням-привітанням нашим воїнам.

"Продовжуємо цю справу на згадку про отця Андрія Дуду, військового капелана і чудову людину, який так передчасно нас покинув. 2 роки тому зібрали і відіслали гостинці для 800 солдатів. Цього року збираємо на 1000. Що потрібно: 1000 пасочок, 500 кг ковбас, 1000 яєць, 300 кг вафель, кілька палєт газованої води «Дюшес» (спец побажання ДШВ). Пасочки можна заофірувати, коли їх будете освячувати, рівно ж і листи можна буде залишити у скриньці в храмі", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі загинув український військовий, але окупанти не зупинилися: ЗСУ довелося вжити заходів.

Також портал Знай.uа писав, що СБУ накрила гігантську нелегальну "наливайку": у такій кількості можна потонути.