У п'ятницю, 2 квітня, частина Львова залишиться без світла: комунальники проводитимуть ремонтні роботи.

Про це повідомили у пресслужбі "Львівобленерго".

Відновити електропостачання обіцяють о 17:00. За всіма питаннями містянам порадили звертатися на цілодобову гарячу лінію за телефоном: 0-800-50-15-68.

Адреси, де 2 квітня зникне світло:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тим часом у Києві можуть повернути віялові відключення електроенергії. На думку автора повідомлення, інформація, нещодавно оприлюднена на офіційному сайті ДТЕК "Київські електромережі", говорить на користь цього твердження.

"Хто жив у 1990-ті, той добре пам'ятає таку хрень, як "віялові" відключення електрики. Не так давно я чув про те, що їх мають намір повернути. Тоді я подумав, що все це херня. Судячи з усього-ні!» ,- обурюється автор повідомлення, пропонуючи всім бажаючим особисто перевірити, коли в їхньому будинку відключать електроенергію.

Нагадаємо, що буковинцям приходять шалені "листи щастя" від комунальників, злості бракує: "платіть наперед"

Як повідомляв портал "Знай.uа", тарифи зросли і будуть продовжувати рости, - Котенкова

Також, "Знай.uа" писав, що нові платіжки за комуналку не під силу навіть культовій зірці: "відчуваєш себе жебраком"