На сторінці спільноти zirkovyi_shlyah в мережі Instagram опублікували фото популярної української співачки Ольги Цибульської в 2011 році і зараз.

Підписникам запропонували вибрати, коли виконавиця виглядала краще, і сказати, чому.

"Оля Цибульська 10 років тому і зараз. Друзі, що скажете-змінилася? Пишіть в коментарях", – запропонували автори поста, публікуючи два фото-свіже і десятирічної давності.

У коментарях українці розповіли, що думають з приводу образів співачки.

"Вона змінилася! Для ранкових глядачів - вона була зайчиком і ранковим сонечком, для нічних - "вчителькою" історії та культури України. Потім вона була Російськорадійним музобозом, потім вона стала співачкою, як і раніше, на Фабриці зірок. Так що, вона тільки гарнішає», - упевнений один з фанатів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Яскравий приклад професійного зростання, і тільки в кращу сторону», "Вона і тоді, і зараз – красуня", - підтримують інші коментатори.

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Цибульська подалася в мандри з трьома красенями: "вжарити"

Як повідомляє портал Знай кума Дзідзьо Цибульська зареготала на всю Україну: ось за що її обожнюють мільйони

Також Знай писав, що кума Дзідзьо Цибульська поскаржилася на передчасне старіння: помітила сиве волосся