В одному з одеських магазинів чоловік купив ковбасу з "сюрпризом" із металу.

Кадри знахідки опублікував Telegram-канал "Чорний список".

"Нову ковбасну технологію запропонував споживачам #Український_м'ясокомбінат. Покупцеві ноу-хау прийшлося не до смаку, про що він і написав виробникам. Але ті на претензії вирішили не реагувати", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Тим часом харків'янка знайшла залізну "добавку" в козинаках. Як він там опинився і чи поніс хтось покарання - невідомо.

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал Знай.ua, Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також Знай.ua писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.