У Львові впіймали хитру жебрачку, яка прикидалася інвалідом дитинства, аби видурювати у людей гроші. Відповідне відео опублікували у спільноті «Україна оперативна» в соціальній мережі Facebook.

«Все ще віддаєте жебракам свої кошти? Уважно дивіться сюжет зі Львова про акторку Машу та її тяжку хворобу», - пишуть автори допису.

На відео – дівчина, яку впізнали та впіймали небайдужі громадяни. Спочатку вона спробувала втекти, тоді нібито втратила свідомість, потім кричала, що її хочуть зґвалтувати.

Врешті-решт вона зізнається, що й справді дурила людей, прикидаючись людиною з інвалідністю. Її передали поліції – за нею до відділку приїхали мама і брат, які стверджували, що підроблені документи про інвалідність дівчина знайшла.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Актриса чудова. Але натрапила на театрального критика, який виявився профі», «В Бердичеві також частенько стояла у нас», «Ця Маша і у Києві відмітилася - теж десь відео було», «На привокзальній у Львові ще крутіша актриса так ноги викручує, що коперфільд позаздрить», - зазначають львів’яни.

«Несіть Оскара!», «ОМГ, яка експресія. Такий талант даремно витрачається», «Як казав Станіславський, не вірю», «Всяке буває. І документи знайшла, і мама дивним чином одужала, і сама швидко отямилася, як зрозуміла, що камера чудодійна», «Ага. І матуся або хто там на відео підказує - ти пакет знайшла, документи знайшла .... ну-ну», - додають інші.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також " Знай.ua " писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП