Дівчина, яку 30 березня знайшли мертвою у Львові, була родом з Дніпропетровщини. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Як зазначається, 19-річна студентка Дар'я Косенок стала жертвою свого хлопця – той заколов її ножем через ревнощі.

Дар’я навчалася на другому курсі філологічного факультету Львівського національного університету, мріяла про кар’єру перекладача. Її спеціалізацією була перська мова. За словами декана її факультету, дівчина вчилася добре і могла похвалитися хорошими оцінками.

Знайомі та однокурсники говорять, що дівчина була «жвавою, енергійною, веселою, людина-життєлюб». Вона жила в гуртожитку університету.

Хлопець Дар’ї – уродженець Житомирщини, вчився в коледжі, був її однолітком. Він ніде не працював, хоча вже завершив навчання. Стосунки пари тривали два роки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У день вбивства, 29 березня, молодий чоловік орендував квартиру у центрі Львова. Пару, яка заходила до помешкання, зафіксували камери спостереження. Однак після обіду дівчина перестала відповідати на дзвінки, наступного ранку її матір подзвонила до поліції.

Лише під вечір наступного дня закривавлений труп жертви виявила власниця квартири. На тілі було дев’ять ножових поранень. Жодних підозрілих звуків сусіди не чули.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Хлопця, який хотів втекти з міста, затримали через кілька годин після виявлення трупа. Він розповів, що посварився із дівчиною, і не може пояснити, як її вбив.

Нагадаємо, раніше у Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда".

Також Знай.ua писав, що київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила.