У Чернівцях помітили незвичайних продавців, які картоплю і цибулю продавали з лімузина Lincoln.
Про це повідомляє "APnews".
Так, стало відомо, що в Чернівцях в одному зі спальних районів міста городяни продавали картоплю і цибулю з капота раритетного лімузина Lincoln.

Фото: "APnews"
Фото: "APnews"

"Розкіш - це коли картоплю і цибулю продавати з лімузина", - підписав фото користувач Facebook Дмитро Сав'юк.

На опублікованих кадрах на капоті лімузина розмістили кілька мішків з картоплею і цибулею, а також ящик з вазонами. Варто зазначити, що картоплю з капота раритетного автомобіля продають по 9 гривень за кілограм.

Фото: "APnews"
Фото: "APnews"

Зазначимо, що у Чернівцях сфотографували далеко не нову модель лімузина марки Lincoln. Зараз ціна на дану модель лімузина Lincoln Town Car 1997 року випуску - стартує від 3300 доларів в залежності від стану автомобіля.

Раніше повідомляли, неадекватна мати уникла в'язниці: гуляла по місту з відрубаною головою дочки. Таку інформацію озвучили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Як повідомляв Знай.ua , жінка дізналася про вагітність під час пологів: думала, що поправилася через пандемію- " абсолютний шок".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.ua писав, харків'яни масово наплювали на карантин і вийшли на вулиці " голяка".