Іноді прив'язаність тварин до якихось речей просто вражає. Подібна історія трапилася з песиком та фіолетовим плюшевим єдинорогом.
Про цю історію на сторінці у фейсбук написала Stella Aksanina, опублікувавши фото.

Так, стало відомо, що США безхатній собака п'ять разів намагався вкрасти з магазину фіолетового плюшевого єдинорога. Проте так йому й не вдавалося зробити це. Однак після чергової марної спроби продавцям довелося звернутись в службу з контролю за тваринами.

Фото зі сторінки Stella Aksanina
Фото зі сторінки Stella Aksanina

Співробітник служби, який приїхав на виклик, вирішив, що песика не можна залишити без іграшки. Імовірно така ж була у його попередніх господарів. Тому співробітник служби купив єдинорога і забрав його до притулку разом із собакою.

Фото зі сторінки Stella Aksanina
Фото зі сторінки Stella Aksanina

Після того Сісу - так назвали собаку - не розлучався з іграшкою ні на хвилину. А у притулку йому вже наступного дня знайшли нових господарів.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що португальські та шведські біологи змогли розгадати загадку незвичайної породи кроликів, які можуть ходити на передніх лапах.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни скинуться виделками заради нової шубки для пухнастого улюбленця-12 років живе в парку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що до лав українських рятувальників пробився майор з лапками-кабінет є, форму дали.