Канадський фермер Тарас Казна, який народився в Україні навчив своїх бізонів реагувати на українську мову.

Про це повідомляє youtubе-канал "ШоТам".

Фермер Тарас Казна народився в Україні. Його батько був вчителем й навчив шанувати Україну. Через це хлопця ображали та називали "бандерівцем". Та попри все хлопець закінчив школу з відзнакою, після чого записався на корабель, що йшов досліджувати Антарктику.

Фермер Тарас Казна  вирощує  бізонів, скріншот із відео
Фермер Тарас Казна вирощує бізонів, скріншот із відео

Та й в експедиції йому не давали спокою. Коли корабель перебував у Канаді, Тарас втік, взявши з собою лише вірші. Після цього хлопець працював на нафтовидобувній вежі, але не переставав мріяти про свою землю. Згодом викупив старих бізонів, яких мали забити, і заснував ферму майже на 80 бізонів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фермер Тарас Казна  вирощує  бізонів, скріншот із відео
Фермер Тарас Казна вирощує бізонів, скріншот із відео

У мережі відео де, на клич чоловіка збігається стадо бізонів стало вірусним. Проте чоловік записує не тільки бізонів. На своєму каналі він читає вірші та звертається до українців. А ще на своєму хуторі у Канаді Тарас Казна радо приймає гостей з України, бо він все життя пам'ятав рідний край й сумував за ним.

Нагадаємо, що чоловік вигуляв свиню на повідку і став зіркою соцмереж: "Це Київ, дитинко"

Як повідомляв портал "Знай.uа", курка квочка несподівано "народила" кошенят: фермер в шоці

Також Знай.uа писав, що до лав українських рятувальників пробився майор з лапками-кабінет є, форму дали.