Дружина відомого українського артиста Дзідзьо Slavia останнім часом й сама активно взялася за розвиток кар'єри. Окрім цього співачка у своєму Instagram часто тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу в Instagram Slavia підняла тему стосунків з чоловіками. Зірка зізналася, що з малечку її вчили терпіти, мовчати, догоджати своєму чоловікові. Проте зі свого досвіду Slavia зрозуміла, що така система не має нічого спільного зі щасливим подружнім життям, адже впродовж років накопичується багато образ.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

"Моя бабуся Михайлина говорила: - "Хто терпен, той спасен", "Христос терпів, і нам велів", і це змалечку закарбувалося у моїй підсвідомості. З віком я зрозуміла, що наш західноукраїнський менталітет, де дівчаток змалку вчать терпіти, мовчати, догоджати своєму чоловікові, до щасливого життя не має ніякого відношення. Рано чи пізно терпінню приходить кінець, і воно "вилазить боком". Негатив, який ми тримаємо в собі, накопичується роками, і з часом може проявитися у вигляді хвороб, істерик, психологічних і ментальних проблем", - зазначила Slavia.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram


Slavia каже, що зараз психологи радять не тримати в собі негативні емоції, озвучувати все, що не подобається. Адже таким чином можна вибудувати з партнером межі, які переходити не можна.

"Моя думка, до якої призвів мій досвід - треба говорити одразу (не боячись проявити емоції), без страху когось злякати, чи втратити. Якщо людина дорожить вашими стосунками — вона почує, і буде намагатися виправити", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще