19-річну дівчину, яку розшукували у Львові знайшли мертвою. Правоохоронці встановили особу, причетну до злочину.
Про це повідомив очільник “Варта 1” Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що у Львові знайдено мертвою молоду дівчину, яка до того перебувала у розшуку. Варто зазначити, що Косенок Дарія Андріївна зникла у понеділок, 29 березня. Дівчина 2002 року народження вийшла з гуртожитку на вулиці Медової Печери, 36, в якому проживала.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

"Станом на 21:00 30.03.2021, що дівчину знайдено, але на жаль вона мертва і є інформація, що її вбили. Наразі працює поліція і встановлює всі подробиці." – йдеться у повідомленні.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

Варто зазначити, що тіло дівчини знайдено у квартирі в будинку за адресою вулиця Личаківська 34. За інформацією правоохоронців особу, причетну до злочину працівники поліції встановили й наразі проводять заходи щодо виявлення і затримання.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.