У мережі регочуть над безпорадністю основного бойового танка Військових сил Росії: "громадина" не встояла перед калюжею!

Відео на сторінці в Facebook-спільноти "Військові новини" виклав користувач Максим Руденко.

На кадрах - російський танк Т-90 c бортовим номер 144, який безуспішно намагається подолати калюжу. Знадобилося декілька спроб, поки вдалося "форсувати водну перешкоду", а доблесний екіпаж бронемашини здогадався її об'їхати.

Тим часом офіцер ЗСУ звернувся до журналістів, які передчасно висвітлили кількість загиблих у бою під Шумами від 26 березня. Відомо, що 26 березня російські окупанти обстрілявши позиції ЗСУ з мінометів під селом шуми. В результаті нападу загинуло четверо українських солдатів. Однак, інформація про втрати прийшла раніше, ніж закінчився бій і в ООС дали офіційні коментарі на цей рахунок. Один з офіцерів української армії звернувся з цього приводу до журналістів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ натрапили на схованку військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають

Як повідомляв " Знай.ua", історія кохання на війні зворушила всю Україну: одружилися в госпіталі, п'ять років вставали з інвалідного візка

Також Знай.ua писав, на Донбасі захисники України врятували понад 80 тисяч життів: війна триває.