На Дніпропетровщині у Кам'янському від коронавірусу померло подружжя. 28 березня не стало колишнього бійця АТО, кіборга Ігоря Гофмана, наступного дня COVID-19 забрав життя його дружини Алли.
Про сумну втрату повідомила донька подружжя Віра Гофман.

"Все, мій мозок вже відмовляється просто вірити в те, що відбувається. Мама пішла за татом, сьогодні не стало і її. Коронавірус, тепер віримо", - написала вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

За день до цього дівчина опублікувала пост про смерть батька Ігоря Гофмана. Він хворів на коронавірус. На мент смерті йому було 57.

"Виходячи з його останнього бажання, яке він встиг обговорити з нами, прощання, похорон не буде. Пам'ятайте його таким яким він був, а не те, що від нього залишилося в боротьбі з тяжкою хворобою. Це його бажання, проти якого ми не підемо", - писала 28 березня Віра.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що Ігор Гофман служив у 93-й бригаді кулеметником. У складі бригади він захищав Донецький аеропорт. У чоловіка діагностували рак і він тривалий час боровся із хворобою. Також у нього виявили коронавірус.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.