Львівські лікарі просять міську владу продовжити карантин та посилити заходи контролю за дотриманням обмежень.
Про це йдеться в повідомленні пресслужби Львівської міської ради.
Так, стало відомо, що у Львові медики звернулися до мера Львова Андрія Садового та голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням продовжити карантин та посилити заходи контролю за дотриманням карантинних обмежень.

Медики, фото: Unian
Медики, фото: Unian


Медики зазначили, що останнім часом значно збільшилася кількість пацієнтів, у тому числі з тяжким перебігом коронавірусної хвороби, які потребують госпіталізації до медичних закладів.

За останню добу, як повідомили у Львівській міській раді, до медичних закладів надійшло 45 осіб з коронавірусом, виписано - 6. Всього в стаціонарах з пневмоніями знаходиться 980 осіб: 899 з них мають COVID-19. Зараз в реанімації перебуває 71 пацієнт, а 29 осіб підключені до апаратів ШВЛ.

В даний час в міських лікарнях облаштовано 1500 ліжок для лікування хворих коронавірусом, і місто працює над розгортанням додаткових резервних ліжок.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще