За життям популярної української телеведучої Марічки Падалко стежить майже 200 тисяч підписників, з якими ведуча активно ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Марічка розповіла рецепт ідеального брауні та розповіла, який інгредієнт зробить його немов повітряним.

"Мої діти не впізнали смак улюбленого «брауні», коли я зробила його кілька тижнів тому на день народження сина. Я повторила його за звичним рецептом ще кілька разів - результат був знов надзвичайний. Брауні - вищий, повітряніший і «шоколадніший». Новий інгредієнт, вже не «таємний», був лише один. Це нове какао від @mriya_official, яке містить вдвічі більше какао-масла, ніж в інших. Все інше звичне", - пише ведуча.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інгредієнти:

✅3 яйця
✅1,5 стакана цукру
✅100 г вершкового масла
✅ 1 стакан молока
✅2 неповних стакана посіяного борошна (десь по 180 мл)
✅80 г какао @mriya_official 20-22%
✅0,5 ч.л. солі
✅0,25 ч.с. соди
✅1 ч. л. розпушувача

Як готувати:

  1. Взбити яйця з цукром
  2. Додати розтоплене масло
  3. Потім молоко
  4. В окремому посуді змішати всі «сухі» інгредієнти
  5. Додати їх поступово на низькій швидкості комбайну до «рідких»

"Тісто буде доволі густим. Якщо Ви відчуваєте, що воно вийшло ЗАгустим, і комбайн його ледь перемішує, можете додати зовсім трохи молока.

Я зазвичай випікаю в мультиварці за температури 150-160 С години півтори - зубочистка мусить бути абсолютно сухою на момент готовності. Тут більше ризиків недопекти, аніж перепекти! В духовці вистачить 170-180 градусів і хвилин 40-50. Спостерігайте!

Ми ще любимо додати до брауні сметанний крем: три коробки сметани 20%, цукор на Ваш смак і згущувач. Це наш перевірений сімейний десерт на всі важливі події - останній торт теж передбачався для Міхі, ним ми його зустріли вчора з футбольних зборів ⚽️І не лише цим😀", - розповіла Марічка Падалко.

Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".

Також Знай.иа писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".