Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію шанувальників. Аби бути з ними ближчими зірка активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут теледіва ділиться новими світлинами, кумедними відео чи подробицями з життя.
Так, Леся Нікітюк нещодавно повернулася зі спекотного Єгипту, де відпочивала разом з друзями. По приїзду зірка зайнялася прибиранням, адже за час її відсутності у квартирі з'явився пил. Тому Леся Нікітюк, як гарна господиня вирішила навести порядок у власній домівці.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

"Як добре повертатися додому, де тебе завжди зустрічає твій коханий... Пилосос. Якби сказала Мама Кет - мда... це вещь😊 😍", - зазначила зірка.

На опублікованому фото Леся Нікітюк присіла на стіл та взяла до рук пилосос. Для генерального прибирання зірка одягла джинси сірого кольору та укорочену білу кофтинку.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram


Леся Нікітюк зазначила, що в цей пилосос неможливо не закохатися, адже він може пилососити та робить вологе прибирання одночасно. І до того ж він має насадку, яка допоможе позбутися від шерсті її песика Рафіка.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.