Ситуація зі сміттям у Львові досягла загрозливих масштабів - у одному з районів міста непотріб не вивозять уже декілька днів, і переповнені баки "пахнуть" на все місто.

Обурюючими подробицями та фото поділилася львів'янка на сторінці спільноти "Гаряча лінія міста Лева" у Facebook.

"Ось так виглядає сміттєвий майданчик на вул. Дунайській, який належить ОСББ Дунайська, 7 і ОСББ Дністерська, 17.Сміття не вивозиться по 2-3 дні, створюється сміттєвий колапс. Це, напевно, стало традицією, керівництво даних ОСББ вивозить сміття завдяки скаргам мешканців на Гарячу лінію. Просимо припинити бездіяльність даних ОСББ", - йдеться в повідомленні.

У Львові вже декілька днів не вивозять сміття, скріншот facebook

Варто додати, що цю незрозумілу ситуацію у Садового поки що не коментують. Тому коли комунальники збираються вирішити цю важливу для жителів проблему, наразі невідомо. Львів'янам у свою чергу залишається або продовжувати терпіти нестерпний сморід, або самим засукати рукава і взятися до роботи, за яку відповідають комунальники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що влада Франківська на крок наблизилася до будівництва сміттєпереробного заводу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві злива забрала сміттєві баки.

Також Знай.иа писав, що сусід-Плюшкін отруює життя мешканцям багатоповерхівки.