У Львові раптово пішла з життя депутатка Львівської міської ради, волонтерка та вдова Героя АТО з Волині Івана Пасевича – Олена Пасевич.
Про це повідомляє "Четверта студія".
У Львові у п'ятницю, 26 березня несподівано померла 42-річна депутатка Львівської міської ради від політичної партії “Європейська Солідарність”. Причиною раптової смерті став обрив тромбу. Медикам швидкої допомоги, які виїхали до жінки на виклик лише довелося констатувати смерть, адже врятувати вже її було неможливо.

Фото: ФБ/Олег Синютка
Фото: ФБ/Олег Синютка

Жінку поховали у неділю, 28 березня. Варто зазначити, що раніше російська агресія забрала в Луганському аеропорту її чоловіка. Наразі круглими сиротами стало двоє їхніх діток – Сергій та Марійка.

Слова скорботи висловив п’ятий президент України Петро Порошенко.

“Важка втрата для нашої команди, для Львова і всієї України. Ми завжди будемо вдячні пані Олені за самовіддану працю із захисту учасників визвольної війни України проти російського агресора та членів їх сімей. Щирі співчуття усій родині, рідним і близьким. Сил пережити ще одне горе", – йшлось у повідомленні.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.