У Львові спостерігається складна епідеміологічна ситуація. Останнім часом зростає динаміка захворюваності на коронавірус та збільшується кількість госпіталізованих у міській лікарні. Через це у Львові можуть обмежити курсування громадського транспорту та закрити дитячі садочки.
Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо "Люкс FM".
Так, мер Львова Андрій Садовий зазначив, що зараз спостерігається важка епідеміологічна ситуація. У місті зараз зайнято 1000 з 1300 ліжок для хворих на коронавірус.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео

"Добре, що ми прогнозували таку ситуацію і вже збільшуємо цей резерв. Зараз стоїть завдання мати 2000 таких ліжкомісць. Кожного дня все більше нових, складних пацієнтів поступає. Попри локдаун, динаміка не спадає, навпаки, є ріст. Якщо нічого не зміниться, то може бути загальноукраїнських локдаун", – заявив Садовий.

Тому Андрій Садовий зазначив, що наразі стоїть питання про закриття дитячих садочків та обмеження курсування громадського транспорту. За його словами такі заходи мають допомогти вийти з критичної ситуації.

Нагадаємо, що локдаун перетворив Київ на місто черг і тролейбусів, що пролітають повз

Як повідомляв портал "Знай.uа", Степанов попередив українців про важкий Квітень з ковідом - "почервоніють" майже всі області

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 18 132 нових хворих коронавірусом, 326 померло