У Львові перестало битися серце завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Сергія Солодкого.
Про це повідомляє пресслужба "Львівської політехніки".
Так, стало відомо, що у Львові помер видатний науковець, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри автомобільних доріг та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету "Львівська політехніка" Сергій Йосифович Солодкий.

Перестало битися серце завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Сергія Солодкого
Перестало битися серце завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Сергія Солодкого

"Результати його досліджень у сфері дорожніх матеріалів стали значним внеском у скарбницю досягнень українських вчених-будівельників. Великої поваги і вдячності заслуговує також його невтомна праця як завідувача кафедри, що проводив структурно-організаційні перетворення, формував пріоритетні напрямки наукових досліджень, зміцнював матеріально-технічну базу та кадровий потенціал", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що чин похорону та прощання із Сергієм Йосифовичем Солодким відбудеться у вівторок, 30 березня у Церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії УГКЦ.

Нагадаємо, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.