У Львові розшукують відомого кота, який зник за загадкових обставин. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на сайт ресторану, біля якого любила сидіти тваринка.

Зазначається, що востаннє кота із кличкою Атляс (за назвою ресторану) бачили ввечері 22 березня. У закладі стверджують, що не причетні до зникнення та відкидають звинувачення з боку зоозахисників.

Захисники тварин припустили, що це саме ресторан винен у зникненні кота, і навіть стверджують, що новий адміністратор закладу «недолюблює кота і забирає його мисочку».

“Нам хочеться внести ясність в цю ситуацію, адже зіткнулись з хвилею гніву захисників тварин, що ніби це ресторан зацікавлений у відсутності кота. Заклад немає ніякого відношення до зникнення тварини. У нас не з‘явився новий адміністратор, який нібито недолюблював його і забирав його мисочку», - твердять у ресторані, додаючи, що навіть у локдаун підгодовували пухнастого улюбленця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Що значить зник? Підняти всю поліцію, нацгвардію, спец війська, до вечора аби котонвуд Атляс сидів на своєму місці!», «Кота немає з 22.03 і, якщо б зоозахисники не підняли це питання, Ви б мовчали... А ще запевняли, що все гаразд!», - обурюються у коментарях львів’яни.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.