17-річна мешканка Ходоріва Вікторія Мегега знаходиться у штучній комі під апаратом ШВЛ через ускладнення від коронавірусу. Дівчину рятують у львівській лікарні.

Як повідомляє "Львівська мануфактура новин", батько дівчини Олег Мегега самотужки виховує двох доньок та сина: в 2020 році дружина померла від раку. На початку березня у родині сталось ще одне горе - помер батько чоловіка. А вже 4 березня у старшої доньки діагностували коронавірус.

"Після похорону дідуся Вікторія поїхала на навчання у Самбір – вона є студенткою педагогічного коледжу. На парах у неї піднялася температура. Я її одразу забрав додому, повіз у лікарню в Ходорові. Звідти скерували до Львова. Температура була невисокою – 37,6, але сильне серцебиття та низька сатурація. Наступного дня у Вікторії встановили коронавірус. Тиждень її під’єднували до кисню, але це не допомагало. Коли почала задихатися, її забрали в реанімацію та підключили до апарату ШВЛ", - розповів чоловік.

Зараз 17-річна Вікторія перебуває у штучній комі. Якщо її стан покращиться, то медики обіцяють через 2-3 дні привести її у свідомість. Лікарі просять здавати кров для хворої Вікторії Мегеги на вул. Пекарській,56. У перша група, резус негативний.

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua, Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також Знай.ua писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті".