Відомий український співак Віктор Павлік розповів, як бачить своє життя із 26-річною Катериною Реп'яховою, з якою вони чекають на первістка.

Павлік каже, що налаштований працювати “скільки Бог відзначив”, бо має ще виростити сина: Катя народить вже за кілька місяців, пише Gazeta.ua.

“Уже навіть знаємо, яке ім’я йому дамо – Архангел Михаїл. Катя з дитинства мріяла, коли у неї буде хлопчик, назве його Михайлом. Переді мною стоїть дуже велике завдання виховати його, поки я ще можу, поки я ще маю можливість. Маю сили поставити на ноги. Єдине, що я розумію – коли йому буде 20, мені буде 75 років”, – зауважив виконавець.

У ефірі українського телеканалу співак розповів, що завершувати кар’єру після народження сина не збирається.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

“Не думаю, що я покину кар’єру і займатимусь вихованням сина. Бачу, Катя налаштована виховувати і бути з дитиною. І їй це не має заважати робити свою справу, а я, поки Бог мені відзначив, – буду співати”, – сказав Павлік.

До блогерства Катерини Віктор ставиться серйозно.

“За інтернетом майбутнє. За YouTube-каналом, за Instagram майбутнє. Я навіть не сумніваюсь у тому, що настане такий час, коли я буду на утриманні у дружини. Сподіваюсь, що вона мене не вижене з дому, а буде все-таки допомагати, утримувати і водити за ручку через дорогу”, – зазначив співак.

Раніше ми повідомляли, Віктор Павлік показав, яких жінок любив у 90-их, вагітній Реп'яховій це не сподобається.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна дружина Віктора Павліка в Єгипті подарувала себе загадковому силуету-ось це "Шикидим".

Також "Знай.uа" писав, що вагітна Катя Реп'яхова" пішла " від Віктора Павліка, потрібна іншому чоловікові.