Популярна українська актриса Ольга Сумська, яка отримала широку впізнаваність завдяки ролі Роксолани навіть зараз не втомлюється тішити своїх фанатів новими ролями у кіно чи театрі. Також зірка часто бере участь у різноманітних телешоу.

Окрім цього у зірки ще вистачає часу на свій Instagram, тут артистка ділиться з підписниками новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами. Цього разу Ольга Сумська на своїй сторінці у розділі stories показала, чим снідає.

Вічно молода Роксолана показала вівсянку з волоськими горіхами, родзинками, фініками, яблуком та мигдальним молоком.

Нагадаємо, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Як повідомляв портал Знай.uа , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком. Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі.