У одному з російських міст знайшли дитину, яка росла з 19 кішками й відкликалась на "киць-киць". При цьому дитина пересувалася на четвереньках, адже її суглоби атрофовані.
Про це пише "Варламов".
Так, стало відомо, що у підмосковному Талдоме знайшли шестирічну дівчинку, яка жила в захаращеному приватному будинку з 19 кішками. Знайдену дитину передали до місцевої лікарні.

Фото: "Варламов"
Фото: "Варламов"

До будинку, в якому жила дівчинка, копи потрапили випадково. Вони переслідували підозрілого чоловіка, який заліз у вікно цієї будівлі.

Там був 65-річний москвич, шестирічна дівчинка і її мати. Дитина була в виснаженому стані і без одягу. У квартирі було дуже брудно, а засобів гігієни не було. За даними поліції, дівчинка відгукувалася на "киць-киць" і харчувалася котячим кормом. Разом з нею жили 19 кішок.
Чоловік розповів, що цю дівчинку йому віддала знайома. А жінка, яка проживала у будинку зазначила, що вважає свою дочку нездоровою, але до медиків звертатись не хотіла, бо боялася, що дитину можуть забрати до психлікарні.
Дитину доправили до лікарні під нагляд лікарів. За словами медиків, у неї недобір ваги. Медики зазначили, що дівчинка "не говорить, але контактна, соціалізована".
За даними Талдомський чиновників, мати родом з Молдавії, а прописана в Москві, де живе разом з 11-річною іншою дочкою. Старша дитина теж перебуває в лікарні, але її стан здоров'я кращий.
За даним фактом правоохоронці відкрили проти матері кримінальну справу про невиконання обов'язків щодо виховання (стаття 156 КК).

Нагадаємо, що у Києві горе-мати морила голодом 6-річну дитину: "сусіди почули моторошні крики"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець отримав інвалідність через лікарську помилку: "Випадково вирізали око"

Також, "Знай.uа" писав, що маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися - "Переживе"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще