З 25 березня через складну епідеміологічну ситуацію у Львові ввели локдаун. В цей період громадський транспорт міста повинен був працювати без змін, проте на час жорстоко карантину у місті перестане курсувати один з маршрутів.
Про це повідомляється на сторінці комунального АТП 1.
Так, стало відомо, що у Львові з четверга, 25 березня на час посиленого карантину буде припинено курсування маршрутного таксі №45.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Шановні пасажири! На час жорсткого карантину у Львові маршрут 45 тимчасово призупинив роботу", - сказано у повідомленні комунального АТП.

Така новина сподобалась далеко не всім львів'янам, адже маршрут прибрали без попередження і тепер, багато містян не зможуть вчасно дістатися до роботи.

"Заява без попередження. На час жорсткого карантину у Львові маршрут 45 тимчасово призупинив роботу… І як люди мали спланувати свій маршрут без попередження ?!",- зазначив у коментарі депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.