На Запоріжжі 10-класник жорстоко побив однолітка: хлопець лупцював лежачого суперника, не жалів навіть голову.

Відео, опубліковане в соціальних мережах, шокувало українців. "Учень 10 класу на камеру жорстоко б'є когось біля гуртожитка Оріхівського коледжу. Пізніше дізнаємося подробиці", - так підписали відео автори. Дуже скоро обох учасників упізнали. Їм по 16 років, нападника звати Іван. Постраждалий хлопець звернувся по допомогу до медиків.

"Дитина в лікарні, з понівеченим обличчям. Батьки подали заяву в поліцію", - прокоментували під дописом.

Як повідомляє ТСН, в Оріхівському районному відділенні поліції факт побиття підлітка підтвердили, як і те, що обох учасників конфлікту встановили, а батьки постраждалого хлопця написали заяву до поліції.

"За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Встановлюються причини та обставини вчинення кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування", - повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал Знай.ua, оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Також Знай.ua писав, що У Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"