Дружина популярного українського виконавця Дзідзьо Slavia активно будує музичну кар'єру і досить часто ділиться з передплатниками подробицями з професійного та особистого життя. Цього разу дівчина розкрила секрети догляду за собою, які допомагають їй продовжувати молодість.

На своїй сторінці в Instagram Славіс розповіла, що основою для її гарного зовнішнього вигляду і самопочуття є вода. Її співачка не просто регулярно п'є, а вибирає особливу і навіть читає над нею молитви.

"Кожен мій ранок ☀️ починається зі склянки теплої(!) води 💦, яку я випиваю натщесерце, за 30 хв. до їди 🍽. Лікар аюрведи пояснив, чому так важливо, щоб вода була теплою: Щоб зігріти холодну воду організм витрачає багато енергії, а тепла вода, навпаки, заряджає енергією, яка нам необхідна, особливо зранку.

Я відчула на собі, і зрозуміла, що вода — наше ВСЕ після переїзду до Києва, коли організм дав збій. Тоді почала возити воду з-під Львова, до якої звикла, але, все рідше, і рідше бувала вдома. У пошуках якісної води перепробувала багато магазинної, набирала в різних джерелах, заморожувала і розморожувала, перш, ніж знайти ту, яка мені підходить (тут могла бути реклама 😉).

Я не з тих, хто заставляє себе випивати 1,5-2л. води, «як книжка пише». П’ю стільки, скільки хочеться. Зранку водичку заряджаю: молюся над нею, дякую, і прошу, щоб #вода зарядила мене молодістю, красою, енегією, і любов‘ю", - розповіла дружина Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.