Відомий український шоумен Юрій Горбунов, окрім кар'єри телеведучого нещодавно взявся й за виготовлення фільмів. Так нещодавно вийшла вже третя та заключна серія "Скаженого весілля".

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Юрій Горбунов зізнався, що успіху останній частині "Скаженого весілля" не завадили ані 50% залів, ані конкуренти в прокаті, ані частина закритих кінотеатрів.

Через такий ажіотаж навколо стрічки її показ у кінотеатрах України продовжили ще на тиждень.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

"Після чотирьох вікендів прокату знову готові хвалитися цифрами: 287 009 глядачів та 27 618 256 грн! Ми пишаємося результатами, але добре знаємо, що це і ваша заслуга також. Ви круті разом з нами!«Скажене весілля 3» продовжується в прокаті!Тому якщо вам хочеться зарядити цей тиждень веселощами, то просто завітайте на найближчий сеанс. Скажене кіно не лише безпечне для здоров’я, а й корисне!", - зазначив Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал Знай Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…"

Також Знай писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.