В аварії, яка напередодні сталася в Польщі загинув водій 51-річний Петро Радиш. Чоловік був родом з села Шубранець Чернівецької області. Він перевозив пасажирів рейсовим автобусом Вроцлав-Чернівці.

Про це повідомляє "Суспільне".

Відомо, що чоловіка померла дружина, тому він сам виховував трьох дітей. Його наймолодшому синові - 12 років.

“У мене є ще сестра та брат. Молодшому 12 років, залишився зараз не лише без мами, яка давно померла, а й без батька”, – розповіла донька загиблого Євгенія Ластівка.

ДТП у Польщі, кадр з відео
ДТП у Польщі, кадр з відео

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дівчина розповіла, що її батько перевозив людей, які працювали за кордоном. Цим займався декілька років та раніше не потрапляв у аварії. Варто зазначити, що на момент аварії він не був за кермом автобуса. Інший 23-річний водій перебуває в лікарні з травмами.

ДТП у Польщі, кадр з відео
ДТП у Польщі, кадр з відео

Наразі по даному факту триває слідство, правоохоронці з’ясовують причини аварії. Нагадаємо, що український автобус сполученням Вроцлав-Чернівці розбився в ніч проти 22 березня на автостраді А4 недалеко від Ярослава.

На момент аварії у салоні були 8 пасажирів і 2 водії. Один із них загинув. У поліції Підкарпатського воєводства повідомили, що 5 постраждалих перевезли до лікарень.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.