Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має статус завидної нареченої. Тому їй неодноразово приписували інтрижки з різноманітними відомими чоловіками.
Так, відомій телеведучій Лесі Никитюк зробили пропозицію вийти заміж прямо на сцені проєкту “Ліпсінк батл”. Зворушливе фото зізнання у коханні було опубліковано на Facebook на офіційній сторінці телеканалу “1 + 1”. Нікітюк брала участь в шоу в образі співачки Адель.

Фото взято з офіційної сторінки проекту
Фото взято з офіційної сторінки проекту

Нікітюк перевтілилась у легендарну британську артистку та виконала її хіт “Hello”. Суперником телеведучої на пародійному телешоу став Павло Зібров, який з’явився в ролі Фредді Меркьюрі.
Після виступу Нікітюк ведучу очікував приголомшливий сюрприз – зізнання в коханні на сцені на очах у глядачів і просто, і перед камерами запропонували обручку і покликали заміж. Варто зазначити, наразі не відомо, хто ж той чоловік, який покликав Лесю Нікітюк заміж.

Фото взято з офіційної сторінки проекту
Фото взято з офіційної сторінки проекту


На опублікованих фото, приголомшена знаменитість з букетом квітів в руці ледве стримувала емоції і прикрила обличчя рукою, стоячи перед кавалером, який опустився на коліно і простягнув білий футляр з кільцем.

Нагадаємо, Леся Нікітюк вдарилася обличчям об стіл заради макіяжу: "Це геніально". Красуня позувала в номері готелю, примірявши лише білосніжну напівпрозору сорочку, доповнивши образ аксесуаром у вигляді тонкого золотого браслета.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Леся Нікітюк показала медовий місяць: "Тигриця"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями: "Памела Андерсон"