Дворічний українець Єгор потребує реабілітації, щоб наздогнати у розвитку однолітків.

Про це повідомляє ТСН.
На шостий день життя маленького Єгора Сальникова ледь не обірвалось. Тоді малюка терміново госпіталізували з високою температурою. Медики діагностували в малюка гнійний менінгіт і крововилив у мозок, після цього Єгор перестав реагувати на людей та навіть не хотів їсти.

Єгор потребує допомоги
Єгор потребує допомоги

Згодом у хлопчика почалися судоми, він впав у кому і його серце зупинилося. У комі маленький Єгор провів цілий місяць. Лікарі шукали причини такого стану і виявили ще гідроцефалію, рідина збиралась навколо мозку малюка і тиснула на нього. Тож Єгор потрапив на операційний стіл, а після цього таки опритомнів.

"Нас нарешті виписали додому, але на цьому їх страждання не закінчилися. Уже вдома я помітила, що мій син розвивається не так, як інші дітки. І щоб це виправити, потрібно проходити реабілітації. Після них Єгор уже добре тримає голівку, він став активнішим, без зупину сміється, агукає і починає повзати. Але ручки ще дуже слабкі", - розповідає мама хлопчика.

Наразі хлопчику потрібні гроші на лікування. Зараз родина вже фінансово виснажена, тому звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на подальші реабілітації.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 5168755457339220 Сальникова Ганна Віталіївна

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.ua , українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.ua писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.