У Львові у популярному супермаркеті містянам продали зіпсовану рибу.
Про це повідомила львів'янка Світлана Ваврищук у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові у супермаркеті "Сільпо", який розташований на Сихові містянам продали зіпсовану рибу. Львів'янка зазначила що цю копчену рибу готують просто у супермаркеті. До того ж вона зазначила, що більше ніколи не буде ходити у супермаркети цієї мережі.

Фото: ФБ/Світлана Ваврищук
Фото: ФБ/Світлана Ваврищук

"Ми втратили 100 грн, втім мережа "Сільпо" Сихів втратила клієнтів. Скоріш за все безповоротно. Тож на сімейні закупи там ні ногою більше. Придбали копчену рибу, яку готують у коптильнях, прямо за прилавком. Всередині суцільне місиво, просто крем! Ніколи, чуєте – ніколи свіжа риба не матиме такої консистенції. Лише та, якій вже час на смітник, але її в “Сільпо” рятують. Пакує продавець і щоб побачити “сюрприз”, потрібно як мінімум розрізати рибі живіт, що можливо вже вдома", - зазначила вона.

Фото: ФБ/Світлана Ваврищук
Фото: ФБ/Світлана Ваврищук

На кінець Світлана Ваврищук порадила мережі супермаркетів замість зміни інтер'єрів у магазинах подбати про клієнтоорієнтованість.

Нагадаємо, натуральне молоко або підробка? Як в домашніх умовах перевірити якість важливого продукту

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Хмельницький ринок потрапив на олівець Єврокомісії через фальсифікат

Знай.ua писав, на Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія тільки на городи