Маленька українка Анютка вже кілька років бореться з раком. У дівчинки в животику утворилась злоякісна пухлина.
Про це повідомляє ТСН.
У маленької Анни Приймич виявили рак, медики поставили діагноз - нейробластома заочеревинного простору 3 стадії.
Все почалося 6 березня 2017 року, коли дівчинка прийшла зі школи із болем у животі. Через добу батьки звернулись до дитячого лікаря, зробили УЗД, де було показано, що у Анечки - цілий живіт лімфовузлів. Згодом виявилося, що є пухлина і метастази у животі.

Анна Приймич, фото ТСН
Анна Приймич, фото ТСН

Рік лікування дався дитині вкрай важко, і змусив пухлину зменшитись лише наполовину. Тому непросте лікування треба було продовжувати. Ще за пів року пухлина зменшилася ще на два сантиметри. Родина отримала надію, але у травні 2020 стався третій рецидив.
Дівчинку почали лікувати українські лікарі, але це не дає жодних результатів. Тож подальше лікування має вже бути за кордоном, де можуть більше вивчити пухлину.

"Турецькі лікарі готові узяти Анічку на лікування і чекають нас там уже через 1 місяць. Виклали рахунок 55-60 тисяч доларів, але для першого разу і для першого лікування нам потрібно зібрати 35 тисяч доларів, ми повинні ці кошти зібрати за один місяць ", - розповідають волонтери, які допомагають вести збір коштів.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 5168 7574 0312 2189 Приймич Леся Орестівна

Нагадаємо, що лікарні захлинаються від потоку підступних пацієнтів - "мертвих і живих розділяє шторка".

Як повідомляв портал Знай.uа, українців доставлять до лікарні вертольотом, хто зможе політати за гроші держави

Також Знай.uа писав, що українцям показали, як уберегтися від вірусу: прості речі, що рятують життя.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще