Уже майже закінчується перший місяць весни, проте по-справжньому весняна та тепла погода не поспішає тішити львів'ян. Так, у регіоні знову випав сніг.

Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" повідомив львів'янин Igor Shelevii.
Так, стало відомо, що у понеділок, 22 березня у Львові випав незначний сніг. Місцеві жителі у соцмережах почали ділитися знімками негоди.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що за даними Львівського гідрометцентру, 22 березня у Львові буде хмарно з проясненнями. У місті часом очікується сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Вітер очікується північно-західний, 9 - 14 м/с. Температура вночі 2 – 4° морозу, вдень 2 – 4° тепла. Синоптики попереджають погіршення видимості в опадах, в тумані 500 - 1000 м", - сказано у повідомленні Львівського гідрометцентру.

Раніше ми повідомляли, Березень" пожартував " над українцями в засніжених Карпатах.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи.

Також "Знай.uа" писав, що франківчан завалило снігом посеред березня, комунальники клянуть погоду.