У Львові таємниче зник 32-річний чоловік - вийшов з дому у справах і так і не повернувся.

Подробиці повідомляє Ігор Зінкевич на сторінці спільноти "Варта. Львів" у Facebook.

"Відділом #4 Львівського районного управління поліції встановлюється місцезнаходження безвісти зниклого громадянина Атоян Артур Микаєлович 1988 р.н., який проживає у м.Львові по вул. Лінкольна. 17.03.2021 близько 09:00 год вийшов з дому та не повернувся , на даний час його місцезнаходження невідоме. Опис: зріст близько 175 сантиметрів, колір волосся чорний, очі карі. На момент зникнення був одягнений в куртку оливкового кольору , штани під тактичні коричневого кольору. Кому відома будь яка інформація прошу повідомити за номером 102 або 0969410917", - йдеться у повідомленні.

У Львові зник чоловік, серіншот facebook

Родичі чоловіка просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про зниклого, повідомити за вказаними контактами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.