У Польщі сталася НП, там перекинувся мікроавтобус з українцями. У результаті цього загинула одна особа.
Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.
Так, стало відомо, що вночі, 21 березня у Польщі поблизу міста Кашице перекинувся мікроавтобус із 10 українцями. У результаті цього одна людина загинула, ще п'ятьох госпіталізували. Наразі Генконсульство у Любліні взаємодіє з правоохоронцями Польщі для з’ясування обставин аварії та надає постраждалим консульську допомогу.

ДТП у Польщі, кадр з відео
ДТП у Польщі, кадр з відео

За інформацією польського видання TVN24 ця аварія сталася приблизно на тому ж місці, де перекинувся інший автобус з українцями — тоді загинули п’ятеро людей. Представниця поліції міста Ярослав Анна Длугош зазначила, що автобус врізався у бар’єр та впав у кювет. За попередніми даними, водій був тверезим і він із "незрозумілих причин з’їхав із дороги та врізався у відбійник".
Варто зазначити, що наразі всі причини та обставини аварії встановлюють правоохоронці. Наразі триває розслідування причин аварії.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.