На Рівненщині поховали працівницю пошти, яку жорстоко зарубав сокирою 17-річний підліток. Без матері залишилося шестеро дітей. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, покійна Світлана працювала поштаркою в селі Немовичі Сарненського району. Місцевий 17-річний мешканець напав на неї із сокирою та відібрав пенсії, які вона мала рознести односельчанам – 18 тисяч гривень.

Хлопець перебуває на обліку в психіатра, також його неодноразово ловили на крадіжках. Цього разу він наважився на вбивство – сокирою він так сильно понівечив жертву, що її ховали у закритій труні.

Мати хлопця та її співмешканець поводяться агресивно та ведуть асоціальний спосіб життя.

«Чому немає смертної кари? Хто годуватиме цих дітей? Вбивця? Ми годуватимеми цю тварюку, що вбила. Із своїх податків. Чхати на Євросоюз з їх толерастами. Треба вернути смертну кару!», «Який жах, такого ублюдка треба знищити, не тягнути роками суди, а потім відправити на лікування, якого немає у нашій державі. Які батьки (п’яниці, нероби), так виріс і він... Жаль діточок, які залишились без матері. Царство небесне», - обурюються люди у коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«За ноги і до берези - з нього людини не буде», «Біда в тому, що поряд можуть жити психічно хворі люди, а родичі або не хочуть того визнавати, або не хочуть возитись з госпіталізацією чи лікуванням, думають - хай собі ходить по світі. І навіть небайдужим людям, які збоку бачать проблему, звернутись по великому рахунку нікуди. Страшна біда, тут понести відповідальність в повній мірі повинні батьки неадекватного хлопця», - вважають інші.

Нагадаємо, раніше Брат зарізав свою вагітну сестру посеред вулиці, його дратувала її особисте життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Студентку, хлопця якої зарізав ревнивий одногрупник, знайшли мертвою

Також «Знай.иа " писав, що Поки мами не було вдома, неадекват зарізав трьох малюків і бабусю