Під час карантину у Львові, з 19 до 28 березня, торгові ринки продовжать роботу, але з дотриманням всіх норм та правил ведення торгівлі.

Про це під час онлайн-наради з усіма керівниками міських ринкив заявив мер Львова Андрій Садовий.

Так, керівники ринків мають забезпечити окремий вхід та вихід на територію ринку, а охорона, в свою чергу, повинна стежити за масковим режимом та дотриманням дистанції. Біля ринку заборонено торгуватися будь-чим.

"Ми зібрали на нараду керівників усіх ринків — це продуктова і промислова групи. Наголосили на персональній відповідальності керівників за дотриманням усіх карантинних обмежень. Вже відзавтра ми йдемо на 10 днів на жорсткий локдаун", — сказав Садовий.

За словами Садового, якщо будуть порушення, то автоматично збирається комісія і закриває той чи інший ринок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо, що 17 березня Львівська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо введення карантинних обмежень для закладів громадського харчування, ТРЦ, закладів культури та освітніх установ. Обмеження діятимуть у період з 19 по 28 березня.

Крім цього навчальні заклади також закриють на карантин. Учнів молодших класів відправлять на канікули з 22 по 28 березня, а учні 5 — 11 класів продовжать навчання в дистанційному режимі. Також, на час карантину в місті будуть заборонені масові заходи.

Нагадаємо, що в Україні за добу 11 833 нових хворих коронавірусом, 289 померло

Як повідомляв портал "Знай.иuа", МОЗ оновило карантинний поділ: хто потрапив до Червоної та Помаранчевої зони з найжорсткішими Умовами

Також, "Знай.uа" писав, що Степанов закликав Кличка посилити карантин у Києві