Українцю Вові лише 18 років, але йому вже довелося здолати лімфому, а зараз у нього діагностували рак крові. Наразі юнакові потрібна допомога аби одужати.

Про це повідомляє ТСН.

Життя Володимира Солодовника з Чернігова сповнене боротьбою за життя. Коли він був зовсім дитиною лімфоми Беркита забрала кілька років дитинства. Аби її здолати йому довелося пройти нелегкий шлях лікування.

Володимира Солодовник, фото ТСН
Володимира Солодовник, фото ТСН

Хлопець перебував уже шість років у ремісії та навіть готувався до вступу у ВНЗ, але знову онкологія повертає його до лікарняних стін. Медики діагностували у хлопця зовсім новий вид раку - мієлобластний лейкоз (рак крові).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вова вже дитиною не вважається, а дорослі лікувальні установи не хочуть братися. 40% бластів у крові. Почали строкову хіміотерапію, після установки діагнозу. Єдиний вихід почати в клініці, де ціни на ліки коштують вище життя. Зволікання - це просто смерть, бо стан здоров'я дуже важкий", - розповідає мама юнака.

Лікування має забезпечити хлопцю ремісію, після якої знадобиться трансплантація кісткового мозку – це єдиний можливий варіант здолання хвороби остаточно. Мама самотужки виховує сина і не може оплатити йому лікування. Тому вона звертається до всіх небайдужих з проханням врятувати її сина.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7574 1880 9333 мама Вікторія Солодовник

Нагадаємо, що Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян закрили на жорсткий карантин: прощайте, кафе та спортзали