Катерина Осадча - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Світське життя". У своїй програмі зірка показує, що знає все про українських зірок та невпинно випитує різноманітну ексклюзивну інформацію.

Проте про життя самої Катерини Осадчої майже нічого не відомо. Зірка майже не дає інтерв'ю та не розповідає публічно про своє особисте життя. Лише на її сторінці в Instagram фанати теледіви можуть дізнатися про неї більше. Тут Осадча часто публікує нові світлини й іноді ділиться ексклюзивними подробицями.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Цього разу Катерина Осадча опублікувала два чуттєві знімки. На фото зірка позує у доволі цікавій білій блузці та чорних штанах. Свій образ телеведуча доповнила масивними сережками та стриманим кольє.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому Катя Осадча зізналася, що попри похмуру погоду настрій у неї уже давно весняний, тому вона вже з нетерпінням чекає тепла та сонячних днів.

"Сніг за вікном, весна на календарі, а настрій у всіх різний. Який в вас настрій зима чи весна? Ставте 🌷 чи ❄️", - написала Катя Осадча під оприлюдненими фото.

Нагадаємо що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Раніше, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".