На Львівщині жорстко вбили таксиста. Правоохоронці зазначили, що це зробив сусід чоловіка, який вже у всьому зізнався.

Про це повідомляє ТСН.

За словами правоохоронців нападник до деталей спланував вбивство таксиста. Він замовив таксі на цвинтар, купив лампадку, начебто хотів навідати могилу батька. Коли вони дісталися вказаного місця, то зловмисник смертельно поранив водія в шию. Тіло вбитого таксиста залишили в авто на цвинтарі. Чоловіка шукали майже добу.

фото / Facebook
фото / Facebook

За словами доньки загиблого Дзвінки, її батько таксував понад двадцять років і завжди повертався додому вчасно. Але не того вечора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"У мами тривога з’явилася одразу. Завжди приходив увечері. Він вночі не працював дуже давно", - каже донька загиблого Дзвінка Новосад.

Камера спостереження на одному з магазинів зафіксувала, як у таксі вбитого сідає клієнт. Але далі - слід авто загубився. Правоохоронцям знадобився тиждень, щоб знайти підозрюваного.

Ним виявився 59-річний Богдан, правоохоронці вже затримали його та чоловік у всьому зізнався. Чоловік розповів, що до злочину готувався, навіть заздалегідь купив лампадку та квіти. Таксисту сказав, що хоче відвідати могилу батька. І по дорозі на кладовище дістав ножа. Далі - нападник розбив телефон таксиста і пішов на могилу батька - з лампадкою та квітами.

"Стверджує, що це - помста за брата. Оскільки брат купував алкоголь в таксиста, від якого міг загинути", - каже керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш.

Мати підозрюваного розповіла, що її молодший син помер два роки тому. Сталося це, дійсно, після розпиття неякісного алкоголю, купленого в таксиста

"Він горілкою торгував, а йому ще підливали чогось. Я виправдовую, він невинен. Помстився за свого брата. Я нині сама лишилася в хаті, сама і слаба", - розповіла мати підозрюваного Ольга Лесик.

Проте родина загиблого версію про помсту і чути не хоче і зазначає, що це все вигадані історії. Зараз підозрюваний у СІЗО, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, що українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "показував геніталії, душив дітей".

Як повідомляв портал Знай, горе-мати викинула новонароджених двійнят, як сміття:"Думала, не помітять".

Також Знай писав, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху.