Починаючи з 19 березня у Львові на 10 днів ввели жорсткий карантин. Місцева влада у такий спосіб намагається зменшити кількість нових випадків захворювання на COVID-19.

Про це повідомляє ТСН.

Відтак у Львові відсьогодні будуть зачинені театри, кінотеатри, музеї, торгові комплекси. Варто зазначити, що всі кафе та ресторани у цей період будуть працювати виключно на виніс. Салони краси і спортклуби за індивідуальним попереднім записом, господарські магазини лише на видачу попередніх замовлень. Старші класи переходять на онлайн навчання, а молодші будуть на канікулах.

Без будь-яких обмежень працюють дитсадки, аптеки і продуктові магазини. Також без змін курсує транспорт, але мають бути дотримані усі карантинні норми.

Карантин в Україні, скріншот відео
Карантин в Україні, скріншот відео

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За словами мера Львова Андрія Садового 10-денний локдаун це вимушений крок через який бізнес понесе втрати, але мер запевняє, підприємці ставляться до цього з розумінням. Проте вони сподіваються на допомогу від держави у вигляді виплат для підтримки бізнесу

Як розповіла кореспондентка ТСН Наталія Волосацька, ситуація в лікарнях напружена, хворих щодня дедалі більше. Нині медзаклади заповнені на понад 56%. У лікарнях майже 2,5 тисячі. Медики певні, що лише повний локдаун, обмеження соціальних контактів, можуть розірвати ланцюжок захворювання.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.