У Львові значно погіршилася епідеміологічна ситуація. За останніми тиждень кількість хворих зросла у 2.5 рази.


Мер Львова Андрій Садовий опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук репортаж з лікарні швидкої допомоги.

"Зростання дуже велике, якщо порівняти, що було два тижні тому, у нас було лише 8 хворих за день, то на цей час вже близько 38", - розповів медбрат лікарні швидкої медичної допомоги Станіслав.

Медбрат Станіслав, скріншот із відео
Медбрат Станіслав, скріншот із відео


Наразі щодня до львівської лікарні швидкої допомоги надходить близько 60 пацієнтів, а виписують лише близько 40.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Вдома сімейна лікарка антибіотики проколола п'ять днів. Пізніше три дні у мене температура висока була 39.6. Наші люди не шанують себе, не люблять себе, а треба себе любити, шанувати і слухати, що лікарі говорять ", - каже пацієнтка пані Леся.

Пацієнтка пані Леся, скріншот із відео
Пацієнтка пані Леся, скріншот із відео

Львівські лікарі закликають містян не нехтувати протиепідеміологічними заходами. Медики просять львів'ян дотримуватися соціальної дистанції, носити медичні маски та не скупчуватися великими групами.

"Ніхто не отримує задоволення від носіння маски. В ній незручно дихати, а респіратор взагалі натирає до ран. Повірте, нашим медикам, як нікому, знайомі всі ці відчуття. Це репортаж з Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова. Така ж ситуація в інших медзакладах, які працюють з ковідом. Допоможіть нашим медикам і не наражайтесь на небезпеку", - зазначив Садовий опублікувавши відео.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.ua , українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.ua писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.