На Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що відділенням поліції №3 Львівського РУП ГУНП у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісти зниклої Пригоди Ольги Михайлівни. Відомо, що жінка 1978 року народження, 17 березня вийшла з дому у селі Куровичі Львівського району.

Фото: "Варта-1"
Фото: "Варта-1"

Особливі прикмети зниклої: зріст 150-160 см, була одягнена в коричневу куртку із синім капюшоном, сірий светр, чорні штани. Відомо, що жінка має проблеми зі слухом.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0977262955. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.