На Львівщині від коронавірусу померла депутатка Яворівської районної ради від фракції “Європейська Солідарність” Катерина Була.
Про це повідомляє пресслужба “Європейської Солідарності” на Яворівщині.
Так, стало відомо, на Львівщині померла депутат Яворівської районної ради Була Катерина Юріївна. Відомо, що жінка хворіла на коронавірус, медики намагалися її врятувати, але марно.

Катерина Була, фото з фейсбук
Катерина Була, фото з фейсбук

“Районний осередок “Європейської Солідарності” у Яворівському районі висловлює співчуття родині, друзям та близьким. Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Вічна і світла пам’ять!”, – йдеться у повідомленні пресслужби “Європейської Солідарності”.

Наразі про місце та дату прощання з депутаткою Яворівської районної ради нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.