Під стінами однієї з львівських поліклінік сотні людей змушені чкасами стояти в кілометрових чергах: сюди прийшли всі, у кого є підозра на коронавірус.

Відео, зроблене очевидцем, опублікував Telegram-канал "Україна в шоці".

"У Львові люди з підозрою на ковід годинами стоять під дощем у черзі, щоб здати тест у місцевій поліклініці. І так відбувається щодня", - йдеться в публікації.

Зазначимо, що 17 березня Львівська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо введення карантинних обмежень для закладів громадського харчування, ТРЦ, закладів культури та освітніх установ. Обмеження діятимуть у період з 19 по 28 березня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім цього навчальні заклади також закриють на карантин. Учнів молодших класів відправлять на канікули з 22 по 28 березня, а учні 5 — 11 класів продовжать навчання в дистанційному режимі. Також, на час карантину в місті будуть заборонені масові заходи.

Нагадаємо, що в Україні за добу 11 833 нових хворих коронавірусом, 289 померло

Як повідомляв портал "Знай.иuа", МОЗ оновило карантинний поділ: хто потрапив до Червоної та Помаранчевої зони з найжорсткішими Умовами

Також, "Знай.uа" писав, що Степанов закликав Кличка посилити карантин у Києві