У вівторок, 16 березня, у Львові зупинилося серце колишнього гравця львівських "Карпат", заслуженого тренера України, майстра спорту Бориса Рассихіна.

Про сумну звістку повідомили у Львівській міській раді.

Після завершення футбольної кар'єри Борис Рассихін тренував "Шахтар" (Червоноград), "Нафтовик" (Дрогобич) та "Авангард" (Стрий). У 1974—1978 і 1981—1983 роках допомагав тренувати львівські "Карпати" та "СКА-Карпати".

Одним із найвідоміших його вихованців - Андрій Баль. Також керував "Прикарпаттям" (Івано-Франківськ), а після відродження 1989 року клубу "Карпати" (Львів) обійняв посаду головного тренера.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом на Прикарпатті померла викладачка Івано-Франківського коледжу ЛНАУ. 13 березня пішла з життя викладачка Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету Крохмалюк Віра Василівна.

"Важко усвідомити, що не стало такої прекрасної, світлої, невтомної людини. Пам'ять про віру Василівну Крохмалюк житиме в наших серцях і серцях тих, хто мав щастя знати її особисто, відчувати її материнське тепло, працювати поруч. Щиро сумуємо і співчуваємо родині і близьким" - зазначено в публікації.

Нагадаємо, що тернополянин раптово помер в Іспанії, рідні благають про допомогу - "Поховати Сергія в рідній землі..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка культових серіалів пішов з життя, займаючись улюбленою справою

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові помер улюбленець дітей у поліцейській формі