На Львівщині зросли ціни на яйця, цукор і овочі та безалкогольні напої.
Про це повідомляє пресслужба Голосного управління статистики у Львівській області.
Так, стало відомо, що на Львівщині у лютому 2021 року у порівнянні з січнем 2020 року ціни на харчові продукти та безалкогольні напої підвищилися на 2,4%. Зазначимо, що найбільше (на 9,8%– 6,5%) подорожчали овочі, цукор, яйця та борошно пшеничне.

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

Ціни на м’ясо птиці, фрукти, кондитерські вироби з борошна, майонез, цукерки шоколадні, свинину, маргарин, хліб підвищилися на 3,8–1,6%. Водночас на 1,4% подешевшала жива та охолоджена риба.
У лютому 2021, як порівняти з 2020 ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились на 0,9%, у тому числі тютюнові вироби – на 1,1%, алкогольні напої – на 0,7%.

Додамо, що у житлово-комунальній сфері подорожчали послуги утримання будинків та прибудинкових територій на 1,9%. А ось вартість інших комунальних послуг не змінилася.

Нагадаємо, у Дніпрі магазин впарив покупцям " грибне сміття": "Заморозили прямо в лісі?".

Як повідомляв "Знай.ua", киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде. Мабуть вийшов термін придатності, або ж виробники не встежили.

"Знай.ua" писав, киянину впарили побілілі ковбаски, продавці розводять руками: "Це просто сіль". Про це стало відомо з телеграм-каналу "народний Ревізор".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще